Real Madrid-stjernen forlot banen i fem minutter: – Han bæsjet litt på seg

Cristiano Ronaldo scoret to i seieren over Eibar, men det er Sergio Ramos som stjeler oppmerksomheten.

FORLOT BANEN: Sergio Ramos klarte ikke å holde seg i 2-1-seieren over Eibar. Foto: Vincent West

Eibar – Real Madrid 1-2

Da det var spilt 74 minutter av kampen, og Real Madrid hadde brukt alle byttene sine, var plutselig ikke Sergio Ramos å se på banen – på stillingen 1-1.

Fem minutter senere var stjernestopperen plutselig tilbake på gresset.

Real Madrid-manager Zinedine Zidane avslører at det var et dobesøk som tvang Ramos av banen.

– Han bæsjet litt på seg, var Zidanes korte svar til pressen etter kampen, ifølge den spanske storavisen AS.

Ronaldo ble matchvinner

Om lag fem minutter etter Ramos var tilbake på banen, reddet Cristiano Ronaldo «Los Blancos» fra et surt poengtap.

Portugsieren utnyttet et godt innlegg fra Dani Carvajal, og satte inn 2-1-målet som sikret gjestene alle poengene.

Tidligere i kampen hadde Ronaldo gitt Real Madrid ledelsen etter ti minutter. Da scoret han på en perfekt ball fra Luka Modric.

Eibar, som har imponert stort denne sesongen, ga ikke opp og kjempet seg tilbake. Fem minutter etter sidebytte steg forsvarsspilleren Ivan Ramis til værs og stanget inn 1-1 for baskerne, men resultatet holdt ikke inn.

Ronaldo i kjempeslag

Tomålsscorer Ronaldo slet tungt i første halvdel av La Liga-sesongen, men etter nyttår har proppen løsnet. Der han i høst kun hadde fire seriemål, har han i 2018 gjort hele 14 nettkjenninger i den spanske toppdivisjonen.

Ti av målene har kommet den siste måneden. Ronaldo sto også bak tre av Real Madrids mål da Paris Saint-Germain ble slått ut av mesterligaen med 5-2 sammenlagt i åttedelsfinalen.

Real Madrid ligger på tredjeplass i La Liga med 57 poeng. Det skiller tolv poeng opp til Barcelona på tabelltoppen, men Ronaldo og co. har én kamp mer spilt enn katalanerne.

Senere lørdag skal Barcelona møte jumbolaget Málaga til kveldskamp på bortebane.

Eibar ligger på åttendeplass med 39 poeng.