Bra godt:

Kyllingbryst med lun bokhvetesalat og byggrynsgrøt med bærsaus til dessert

Ris til kylling og riskrem til dessert. Vi har alle vært der. Men det finnes gode alternativer ...

RISFRITT: Man trenger ikke alltid å spise ris til kyllingen. Hva med å prøve bokhvetesalat i stedet? Foto: Bra godt / TV 2
RISFRITT: Man trenger ikke alltid å spise ris til kyllingen. Hva med å prøve bokhvetesalat i stedet? Foto: Bra godt / TV 2

Dagens hovedrett er kyllingbryst og varm bokhvetesalat og tzatziki. Og til dessert disker vi opp med byggryns-riskrem. Det er bare å glede seg.Kyllingbryst med varm bokhvete med grønnkål, eple og karri + tzatziki. Varm bokhvetesalat:2 økologiske kyllingbryst (evt. gårdskylling)2 dl bokhvete1 ss god karripulver u/ salt