VIF-spillere til sykehus etter blodig kollisjon

Vålerenga-duoen Jonatan Tollås Nation og Felipe Carvalho kolliderte med hverandre i starten av treningskampen mot Tromsø. Begge måtte hentes av ambulanse.

SKADE: Felipe Carvalho bæres av banen etter smell. Foto: Skjermdump/Nettavisen
SKADE: Felipe Carvalho bæres av banen etter smell. Foto: Skjermdump/Nettavisen

Det ble en dramatisk start på oppgjøret i spanske Marbella. Etter få minutter ble både Tollås Nation og Carvalho liggende.

Carvalho ble umiddelbart sendt med ambulanse etter å ha pådratt seg et stygt kutt i hodet, mens Tollås Nation ble hentet en halvtime etter. Nettavisen sendte kampen og har rettighetene til treningskampene på Marbella.

Urugayaneren, som kom fra Malmö i vinter, ble fraktet av banen på båre og med nakkestøtte.

De to ble sendt til sykehus, hvor begge fikk konstatert hjernerystelse, skriver Vålerenga på sine nettsider.

«Spillerne deler rom på sykehuset, og med seg har de Mette Rosseland fra støtteapparatet. De ligger til observasjon og kan muligens få reise hjem til hotellet i kveld, men dette avgjør legene i løpet av de neste timene.

Gutta blir godt ivaretatt på Marbella og er ved godt mot.»

– Vi så jo at de slo hodene sammen, og at det blødde fælt. De fikk kutt i hodet, og da er det jo ikke uvanlig at det blør voldsomt, sportslig leder i Vålerenga Jørgen Ingebrigtsen, før de fikk vite hvor alvorlige skadene var.

Kampen i Marbella endte 3-0 til TIL. Tromsø ledet 2-0 til pause etter to scoringer av Lasse Nilsen, mens Slobodan Vuk satte inn kampens siste.

Vålerenga-trener Ronny Deila brydde seg mindre om resultatet, og mer om spillerne han mistet.

– Det var en tøff situasjon, det verste jeg har sett på en fotballbane. Jeg håper bare det går bra. Jeg klarer ikke prate så mye om kampen akkurat nå, sier Deila til Nettavisen etter kampen.

(©NTB/TV 2 Sporten)