Nok en smell for Zuccas Rangers

New York Rangers har fått en svak start på 2018. Borte mot regjerende NHL-mester Pittsburgh Penguins ble det 2-5-tap for Mats Zuccarello og hans lagkamerater.

Se scoringene i sportsnyhetene øverst!

Rangers kom til Pennsylvania dagen etter 2-7-tapet i derbyet hjemme mot New York Islanders, men en opptur kunne gjestene se langt etter.

Etter litt over tre minutter på isen tok Penguins ledelsen. Svenske Patric Hörnqvist satte pucken forbi sin landsmann Henrik Lundqvist i Rangers-målet.

Bortelaget slo tilbake og gikk til den første pausen med 2-1-ledelse. Det skjedde etter scoringene fra Michael Grabner og Brendan Smith.

Penguins utlignet ved Dominik Simon 13 minutter ut i midtperioden, og litt over minuttet senere var vertene tilbake i føringen.

Rangers hadde ikke et motsvar, og Penguins kunne i stedet øke ledelsen til både 4-2 og 5-2. Storstjernen Sidney Crosby og Carl Hagelin sørget for det.

Zuccarello fikk totalt 19 minutter og 15 sekunder på isen for Rangers søndag. Han noterte seg for to skudd på mål.

New York Rangers åpnet 2018 med seier i Winter Classic (utendørskamp), men har siden tapte fire av fem NHL-oppgjør. Søndagens tap var lagets tredje på rad.

– Det er ikke godt nok det vi har gjort den siste måneden. Jeg blir nesten sliten av å prøve å si de riktige tingene (etter et tap). Vi snakker om å gjøre det som må til, men nå er det slutt på snakkingen. Nå må vi bare gjøre det, sa Lundqvist etter kampen.

Penguins, som har vunnet Stanley Cup to år på rad, har kommet seg skikkelig etter en treg høstsesong. Klubben står nå med fire strake seirer.