Agüero-dobbel på to minutter snudde til seier

Manchester City kom under 0-1 mot Burnley i FA-cupens 3. runde lørdag, men to mål på like mange minutter signert Sergio Agüero var med på å snu til 4-1-seier.

DAGENS DOBBEL: Sergio Agüero snudde kampen for Manchester City. Foto: Phil Noble

Ashley Barnes ga gjestene fra Burnley ledelsen etter 25 minutter etter en stor feil av John Stones, og ledelsen holdt seg til pause.

Manchester City-laget, som styrer mot et suverent ligagull og i tillegg er klar for cupspillet i mesterligaen, hevet seg imidlertid etter hvilen.

Etter 56 minutter satt utligningen da Ilkay Gündogan tok et raskt frispark og fant Agüero, som var sikker alene med Nick Pope.

Herlig angrepsspill

Kun et par minutter senere var Pep Guardiolas lag i føringen etter eventyrlig angrepsspill.

Agüero spilte ballen til Gundogan, som med ryggen mot mål, hælsparket Agüero alene gjennom. I duell med Pope var argentineren igjen iskald og satte inn 2-1.

Hjemmelaget fortsatte å presse på, og etter 71 minutter kom 3-1 da Leroy Sané satte inn scoringen etter å ha spilt vegg med David Silva.

Den tyske målscoreren var servitør etter 82 minutter da han spilte ballen til Bernardo Silva, som satte ballen i åpent bur etter at Pope var på skovtur.

Henriksen og Diomande videre

Markus Henriksen spilte hele kampen, mens Adama Diomande startet og fikk 76 minutter da Hull avanserte på bekostning av Blackburn etter å ha vunnet 1-0 borte.

Ola Aina ble matchvinner med sin scoring etter 58 minutter.

Bournemouth reddet omkamp da Steve Cook satte inn 2-2 på overtid mot League One-laget Wigan. Også Swansea må ut i omkamp etter 0-0 mot Wolverhampton, mens Leicester kun klarte samme resultat mot Fleetwood.

Stoke utslått

Å skaffe omkamp klarte imidlertid ikke Stoke. Premier League-laget tapte 1-2 borte mot Coventry og er ute av den tradisjonsrike engelske turneringen.

De resterende Premier League-lagene gikk videre lørdag.

Stefan Johansen og hans Fulham tapte 0-1 hjemme mot Southampton etter at James Ward-Prowse ble matchvinner etter 29 minutter. Johansen spilte hele kampen for vertene.

West Bromwich slo Exeter 2-0 borte, mens Newcastle beseiret Luton med 3-1 hjemme. Huddersfield slo Bolton 2-1 borte.

Watford var det siste Premier League-laget som ble klar for den fjerde runden, etter at laget slo Bristol City 3-0 hjemme.