Zuccarello-assist da Rangers sikret forlengningsseier

Mats Zuccarello og New York Rangers måtte ut i forlengning mot Buffalo Sabres i NHLs årlige «Winter Classic», men sikret 3-2-seier etter en Zuccarello-assist.

KALDE FORHOLD: Mats Zuccarello spilte ute i 15 effektive kuldegrader mandag. Foto: Bruce Bennett

Mats Zuccarello var ikke involvert i noen av Rangers' scoringer i ordinær tid, men ble dyttet ut på isen da det hele skulle avgjøres i forlengningen.

Rangers fikk en gavepakke da Jacob Josefson ble utvist og Zuccarello og co. fikk spille i overtall. Halvveis i forlengningen spilte Zuccarello opp Kevin Shattenkirk, som fant J.T. Miller foran mål. Miller avgjorde kampen til 3-2-seier til Rangers.

Paul Carey og Michael Grabner sørget for at New York Rangers ledet 2-0 etter første periode på baseballarenaen Citi Field i New York, foran om lag 42.000 tilskuere.

Men i midtperioden startet Buffalo Sabres opphentingen. Sam Reinhart reduserte 56 sekunder ut i perioden.

I tredje periode fulgte Sabres samme oppskrift. Denne gangen var det Rasmus Ristolainen som banket pucken over skulderen til Henrik Lundqvist fra langt hold. Det tok kun 27 sekunder av siste periode før utligningen satt bak Rangers' svenske keeper.

Scoringen tvang fram forlengning i New York, hvor Miller ble den store helten.

Zuccarello og co. tapte forrige kamp mot Detroit Red Wings på straffer. Rangers kom til kampen mot Sabres mandag med tre tap på de siste fire kampene.