Oilers med sjokktap for Kongsvinger

Stavanger Oilers har skuffet stort i eliteserien i ishockey denne sesongen. I siste seriekamp i 2017 ble det 3-4-tap i forlengning mot tabelljumbo Kongsvinger.

SKUFFET: Stavanger Oilers avsluttet 2017 med å tape for tabelljumboen. Foto: Poppe, Cornelius

Tabelljumbo Kongsvinger tok ledelsen borte mot Stavanger Oilers for to dager siden, men hjemmelaget tok seg sammen og snudde 0-1 til 4-1-seier.

Lørdag klarte ikke Oilers å gjenta bedriften. Det var Stavanger og Dennis Sveum som måtte redde 3-3 og forlengning i tredje periode.

I forlengningen ble Mitchell Theoret den store helten. Det var kun tabelljumboens sjuende seier denne sesongen.

Storhamar fikk revansj

I motsatt ende av tabellen fikk serieleder Storhamar revansj mot rivalen Lillehammer etter 3-4-tapet i forlengning sist.

Lillehammer ledet 2-0 etter scoringer av Joey Benik og Stephan Vigier, men Josh Nicholls, Jimmy Andersson og Steffen Thoresen sørget i tur og orden for 3-2-ledelse.

Thoresen scoret sitt andre mål for kvelden til 6-4-seier i tredje periode.

Vålerenga-tap

Vålerenga fikk det tungt mot Frisk Asker. Frisks Fredrik Lystad Jacobsen scoret det eneste målet før tredje periode, men Anders Bastiansen og Mikkel Christiansen økte til 3-0, før Jonas Oppøyen reduserte med Vålerengas eneste scoring.

Endre Medby og Magnus Geheb sikret 5-1-seier til Frisk Asker.

Lørenskog hang med til 1-1 mot Manglerud Star, men så sa hjemmelaget takk for seg. Joachim Hermansen scoret kampens siste mål til 4-1-seier til Manglerud Star.