Valsvik vant duellen mot Nyland

Ørjan Håskjold Nyland måtte plukke to baller ut av nettet da hans Ingolstadt røk 0–2 for Gustav Valsviks Eintracht Braunschweig i tysk 2. Bundesliga mandag.

KUNNE GLISE: Gustav Valsvik. Foto: Bøe, Torstein

Nyland holdt nullen på hjemmebane inntil andre omgang var snaut halvspilt. Da satte nigerianske Suleiman Abdullahi inn 1–0 for gjestene. 11 minutter senere fastsatte Hendrick Zuck sluttresultatet til 2–0.

Mandagens tap betyr at Ingolstadt sakker akterut i kampen for opprykk til øverste nivå i tysk fotball. I øyeblikket skiller det henholdsvis sju og åtte poeng opp til Fortuna Düsseldorf og Holstein Kiel på de to opprykksplassene i 2. Bundesliga.

Nyland og lagkameratene ligger på sjetteplass og har Braunschweig tre plasser bak seg.

Gustav Valsvik spilte hele mandagens kamp i gjestenes midtforsvar, mens Nyland voktet Ingolstadt-målet i samfulle 90 minutter.