Storseier for Zucca og Rangers

New York Rangers lå under etter første periode, men slo voldsomt tilbake og vant 5–1 over Carolina Hurricanes i Madison Square Garden fredag.

SNUDDE TIL STORSEIER: Mats Zuccarello noterte seg ikke for målpoeng da New York Rangers snudde fra 0-1 til 5-1-seier. Foto: Adam Hunger

Justin Williams satte inn kampens første mål etter bare 56 sekunder.

I midtperioden snudde Rangers kampen med scoringer av David Desharnais og Michael Grabner etter henholdsvis 37 sekunder og snaut to minutter.

I tredje periode scoret Grabner to nye mål før Paul Carry fastsatte sluttresultatet til 5–1 40 sekunder før slutt.

Mats Zuccarello hadde ingen målgivende pasninger i kampen. Nordmannen var på isen i snaut 15 minutter og hadde to skudd på mål.

Sammen med Grabner var svenske Henrik Lundqvist i Rangers-buret dagens spiller. Målvakten reddet 32 skudd fra bortelaget, som hadde sju avslutninger flere enn Rangers.