Pinnekjøtt med vossakorv, sø, kålrotstappe og mandelpoteter

TV 2s julekokk Tina Marie Dingsøyr Vik disket opp med den klassiske julefavoritten fra Vestlandet.

Ingrid Olava fikk servert pinnekjøtt med vossakorv, sø, kålrotstappe og mandelpoteter. Foto: Julenatt hos Prøysen/TV 2
Ingrid Olava fikk servert pinnekjøtt med vossakorv, sø, kålrotstappe og mandelpoteter. Foto: Julenatt hos Prøysen/TV 2

Hver lørdag frem mot jul inviterer Guri Solberg gjester til Prøysenhuset på Ringsaker.Kveldens gjest er Ingrid Olava, som ble servert den klassiske pinnekjøtt-tallerkenen.Se Julenatt hos Prøysen på TV 2 lørdag klokka 20.00.Oppskriftene finner du her:PinnekjøttLegg pinnekjøttet i vann natten over og evt. bytt vann en gang.Finn frem en stor og vid kjele. Legg bjørkepinner i kryss i bunnen av kjelen og le