Zuccarello involvert i to mål da Rangers vant

Mats Zuccarello noterte seg for to målgivende pasninger da New York Rangers slo Edmonton Oilers 4-2 i National Hockey League (NHL) lørdag.

STORSPILTE: Mats Zuccarello fikk målpoeng for Rangers. Foto: Bruce Bennett

Det var Rangers sjette seier på rad i løpet av 12 dager. Nordmannen var tredje sist på både Rangers første og andre scoring i seieren hjemme i Madison Square Garden i New York.

Rangers tok ledelsen litt over 12 minutter inn i første periode. Da fant Zuccarello lagkamerat Kevin Hayes, som så spilte fri målscorer Rick Nash. Det var Zuccarellos niende målgivende pasning for sesongen.

Edmonton utlignet ved Jesse Puljujärvi etter 16.26. Ti minutter inn i midtperioden sørget Connor McDavid for ledelse til gjestene i overtallsspill.

Fem minutter senere var det hjemmelagets tur til å score i overtallsspill, også da med Zuccarello som arkitekt. Nordmannen spilte fram Kevin Shattenkirk, som la pucken videre til Pavel Butsjnevitsj.

Rick Nash satte inn sitt andre for kvelden etter drøye 18 minutter av andre periode, før Michael Grabner fastsatte sluttresultatet til 4-2 med scoring helt på tampen av 3. periode.

Mats Zuccarello fikk totalt rett over 19 minutter på isen lørdag.