Larvik fortsatt uten seier i mesterligaen

Kristine Breistøl hadde fininnstilt slegga for Larvik mot FTC Hungaria, men ungarerne ble for sterke og vant 37-33 i mesterligaen i håndball lørdag.

TAPTE: Larvik måtte se seg slått i Mesterligaen. Foto: Pedersen, Terje

Breistøl ble Larviks toppscorer i lørdagens oppgjør med ni mål. Den høyreiste skytteren klarte imidlertid ikke score nok til at Larvik kunne innkassere årets første seier i mesterligaens gruppespill.

I åpningskampen mot Thüringer tapte Larvik 27-31.

Etter lørdagens tap ser det vanskelig ut for Larvik i den tøffe gruppa, der også Vardar er med.

Larvik fulgte hakk i hæl på Hungaria hele første omgang, men bommet på et par sjanser på rappen inn mot pause og måtte se hjemmelaget lede 18-15 før andre omgang.

Vestfoldingene knappet innpå ledelsen i starten av omgangen, men etter å ha fått noen tominuttere senere i omgangen, stakk hjemmelaget ifra og ledet 33-27 med ti minutter igjen.

Larvik spilte bedre i avslutningen, og Emilie Christensen satte inn 32-35 med fire minutter igjen. Hjemmelaget bommet i fem angrep på rad, men skjerpet seg og sikret 37-33-seier.