Bordeaux-spiller kalt inn på teppet etter Neymar-selfie

– Vi kom ikke til Paris for å ta selfies og bytte trøyer.

FÅR KRITIKK: Malcom tok selfie med Neymar etter 2-6-tapet mot PSG. det liker klubbledelsen i Bordeaux dårlig. Foto: Franck Fife

Neymar scoret to mål og slo en målgivende pasning da Paris Saint-Germain kjørte over Bordeaux med 6-2-seier i Ligue 1 lørdag.Verdens dyreste fotballspiller åpnet scoringsballet med en frisparkperle etter fem minutter. Like før pause satte han inn 4-1 fra straffemerket.PSG så ut til å gå mot en 6-1-seier da Thomas Meunier la Jonathan Cafú i bakken på ureglementert vis på overtid.Bordeauxs brasilianske spiss Malcom reduserte fra straffemerket. Det var Malcoms fjerde scoring