Flere har meldt interesse for Moods of Norway

Flere har meldt sin interesse for å ta over deler av konkursboet etter Moods of Norway. Bostyrer vil foreløpig ikke si om noen ønsker å drive selskapet videre.

KONKURS: 14 år i en tøff klesbransje raknet det for Moods of Norway etter flere måneder med dårlig lønnsomhet.Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
KONKURS: 14 år i en tøff klesbransje raknet det for Moods of Norway etter flere måneder med dårlig lønnsomhet.Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Alle kleskjedens butikker holder torsdag stengt, mens bostyrer Asbjørn Løvik er i møter med ledelsen på hovedkontoret i Stryn i Sogn og Fjordane. Framtiden til selskapets 200 ansatte er uviss, men i utgangspunktet blir de sagt opp, ifølge bostyreren.

– Er det noen som har meldt interesse for å drive selskapet videre?

– Det er flere som har meldt interesse for aktiva (eiendelene) i selskapet. Men konkret hva den interessen består i kan jeg ikke gå inn på, sier Løvik.

Han vil ikke kommentere om det er snakk om at noen vil ta over hele selskapet eller deler av det.

– På generelt grunnlag kan jeg si at det er ulike alternativ. Det ene er salg av varelageret gjennom butikk, eventuelt at man selger hele eller deler av aktivaene samlet, sier Løvik.

Inntil videre holder butikkene stengt.

– Vi jobber nå med å finne ut hva som skal skje framover. Nå må vi få en skikkelig oversikt, sier bostyreren.

Flere medier har tidligere skrevet at selskapet har 100 ansatte, men ifølge bostyreren er det snakk om 200.

– Det er mulig det beror på en misforståelse og at man har blandet med antall årsverk. Moods of Norway har 18 butikker med mange deltidsansatte, sier han.

(©NTB)