Serieleder Vipers snudde mot Byåsen

Kristiansand Vipers viste styrke da seriefavoritten slo Byåsen 30-26 etter å ha ligget under med to mål ved pause.

Se høydepunkter i Sportsnyhetene over!

Byåsen, som også tapte åpningskampen mot Opsal, kom til Kristiansand som klare "underdogs". Vipers sterke mannskap styrte det meste i starten av kampen, men på stillingen 13-9 etter drøye 24 minutter gikk lyset.

Gjestene fra Trondheim fikk score seks mål uten at Vipers klarte å svare og gikk til pause med 15-13-ledelse.

Vipers var à jour på 16-16 etter kort tid etter hvilen, og den store seriefavoritten ga aldri initiativet i kampen fra seg. Det endte til slutt med en komfortabel firemålsseier.

– Jeg synes det var mye bra, men det ble en del slurv da vi kunne ha rykket ifra, sa målvakten Katrine Lunde til TV 2.

Den tidligere Byåsen-spilleren Emilie Hegh Arntzen og Linn Jørum Sulland ble toppscorere for hjemmelaget med åtte mål. Hos Byåsen var Teodora Tomac farligst med ni fulltreffere.

Tidligere onsdag vant Storhamar uten Heidi Løke 36-31 over Glassverket. Ellen Marie Folkvord scoret åtte mål.

Vipers, Storhamar, Fredrikstad og Oppsal står med full pott etter to kamper, mens Byåsen og Glassverket er to av fem poengløse lag.