Arsenal-aktuelle Lemar herjet med Nederland

Brennhete Thomas Lemar stjal overskriftene da Frankrike slo Nederland 4-0. Og Ronaldo scoret tre mål for Portugal.

Se scoringene i Sportsnyhetene øverst!

Det franske stjerneskuddet Kylian Mbappé ble presentert som verdens nest dyreste spiller torsdag kveld.

En time senere ble VM-kvalifiseringskampen mellom Frankrike og Nederland blåst i gang, med den ferske Paris Saint-Germain-spilleren på benken.

Fra benken fikk han se Antoine Griezmann sende laget i ledelsen etter 14 minutter før Thomas Lemar, som også opplevde spekulasjoner i forkant av kampen som følge av et bud fra Arsenal, dundret ballen i krysset etter 73 minutter.

Like før hadde Nederlands Kevin Strootman blitt sendt av banen med sitt andre gule kort og etter 75 minutter entret Mbappé banen.

Karusell med Nederland

Det franske laget kjørte til tider fullstendig over Nederland og to minutter før slutt ble Lemar tomålsscorer da han ble servert på åpent mål av Griezmann.

På overtid kronet Mbappé en minnerik kveld for hans egen del med å fastsette sluttresultatet med sin 4-0-scoring.

Resultatet gjør at Frankrike nå topper VM-kvalifiseringens gruppe A ettersom Sverige tapte sin bortekamp mot Bulgaria.

Stanislav Manolev ga det hjemmesterke bulgarske laget ledelsen etter 12 minutter. Kun minutter senere fikk det svenske laget straffespark, men Emil Forsberg misbrukte sin mulighet til å sende svenskene à jour.

Mikael Lustig utlignet til 1-1 etter 29 minutter, men Georgi Kostadinov sendte Bulgaria igjen i føringen med 2-1 kun fire minutter senere.

Marcus Bergs scoring etter 44 minutter sørget for at lagene gikk til pause på 2-2, men Ivaylo Chochevs 3-2-scoring etter 79 minutter ble kampens siste.

Sverige ligger på annenplass i gruppa med 13 poeng, mens Bulgaria følger poenget bak.

Ronaldo-trippel

Portugal gjorde kort prosess på Færøyene og vant 5-1 blant annet etter tre scoringer av Cristiano Ronaldo.

Laget ligger imidlertid fortsatt på annenplass i gruppe B ettersom Sveits slo Andorra 3-0. Sveitserne topper med 21 poeng, tre poeng mer enn Ronaldos mannskap.

I gruppe H tok Belgia en knusende seier mot Gibraltar og ga seg ikke før måltavla viste 9-0. Laget topper gruppen suverent med 19 poeng og nærmeste konkurrent er Hellas på annenplass med 13 poeng. Det greske laget klarte kun 0-0 hjemme mot Estland.