søket etter mann med hagle fortsetter:

Politiet aksjonerte mot tomt hus i flere timer – trodde mann med hagle hadde forskanset seg

Bevæpnet politi og beredskapstroppen aksjonerte mot et hus i Fet på Romerike etter meldinger om en mann med hagle. Etter flere timer viste det seg at huset var tomt.

AKSJONERTE: Beredskapstroppen var på plass med flere biler, samt forhandler. Men etter flere timer viste det seg at mannen de forsøkte å kommunisere med ikke befant seg i huset. <br>NTB scanpix Foto: Braastad, Audun
AKSJONERTE: Beredskapstroppen var på plass med flere biler, samt forhandler. Men etter flere timer viste det seg at mannen de forsøkte å kommunisere med ikke befant seg i huset. 
NTB scanpix Foto: Braastad, Audun

Bevæpnet politi aksjonerte torsdag formiddag og kveld mot et hus i Fet på Romerike. Årsaken var meldinger om en mann som skulle ha forskanset seg med hagle.Også beredskapstroppen var på plass med flere biler, samt en forhandler. I flere timer sto politiet utenfor huset med ropert og forsøkte å lokke mannen ut.Etter å ha gjennomsøkt huset torsdag kveld, bekrefter politiet på Twitter at mannen de har forsøkt å kommunisere med i seks timer likevel ikke befant seg der: