Penguins med ny finale-seier

Pittsburgh Penguins leder nå 2-0 i kamper etter å ha slått Nashville Predators 4-1 i den andre finalekampen natt til torsdag.

NY SEIER: Pittsburgh Penguins kunne juble foran egne fans. Foto: Kirk Irwin

Jevgenij Malkin tok hovedrollen da Pittsburgh Penguins la på til 2–0 i Stanley Cup-finalen i ishockey onsdag. Det ble 4–1 hjemme over Nashville Predators.

Malkin scoret en gang og pådro seg tre utvisninger (ni minutter totalt). De to neste kampene spilles i Nashville.

Pontus Åberg ga Predators ledelsen. Så utlignet Jack Guentzel til 1–1 for tittelforsvareren.

I starten av tredje periode scoret så Guentzel, Scott Wilson og Malkin tre ganger på like mange minutter. Da var kampen vunnet.

– Det er en indre tro i laget på at vi kan score mål, sier Penguins-trener Mike Sullivan.

– Det er fortsatt lenge igjen, men spiller vi videre som i tredje periode i dag, ser det bra ut, sa Pittsburghs Patric Hörnqvist til Aftonbladet.