Balotelli scoret da PSG tapte og fikk både Motta og Di Mária utvist

Mario Balotelli scoret det første målet i Nices 3-1-seier mot Paris Saint-Germain i Ligue 1 søndag. To PSG-spillere fikk direkte rødt kort på overtid.

Se høydepunktene i Sportsnyhetene i videovinduet øverst!

Den utskjelte spissen ga Nice ledelsen etter en mønsterkontring da det var spilt 26 minutter. Ricardo Pereira fosset framover og spilte ballen til Balotelli.

Den tidligere Liverpool- og Manchester City-spilleren vendte opp og banket ballen i lengste hjørne til sitt 14. seriemål for sesongen.

Pereira la selv på til 2-0 med sitt antatt svakeste bein da han curlet ballen inn i det lengste hjørnet på vakkert vis like etter pause.

Marquinhos reduserte for PSG på en corner, men bortelaget kom ikke nærmere.

Vondt ble til verre for PSG da Thiago Motta fikk direkte rødt kort på overtid for å stange ned Paul Baysse.

Hjemmelaget utnyttet overtallet umiddelbart da Anastasios Donis satte inn 3-1. Det kokte over helt for PSG-spillerne etter 3-1-scoringen, og Angel Di Maria fikk kampens annet direkte røde kort før dommeren blåste av kampen.

I toppen av Ligue 1 skiller det nå tre poeng fra serieleder Monaco til tabelltoer PSG, men mesterligasemifinalisten har én kamp til gode på hovedstadslaget. PSG kan dermed mest sannsynlig se langt etter seriegullet denne sesongen med tre serierunder igjen.

Nice ligger på tredjeplass på tabellen, tre poeng bak søndagens motstander.

Tidligere søndag ble Florian Thauvin den store helten for Marseille med hattrick mot Caen. Marseille vant 5-1 mot bunnlaget. Maxime López scoret bortelagets resterende to mål, mens Ivan Santini scoret hjemmelagets trøstemål.

Kampen mellom Dijon og Bordeaux endte 0-0.