FCK med 29 kamper uten tap

Ståle Solbakkens FC København var ille ute, men snudde til 2-1-seier borte mot Sønderjyske.

IMPONERER: Nordmannen og FCK fosser videre i dansk fotball. Foto: Anders Kjærbye / NTB scanpix

Dermed fortsetter FCKs lange rekke uten tap. Solbakkens klubb har spilt 29 kamper på rad uten tap.

Andreas Cornelius misbrukte et straffespark for FCK før Troels Kløve i stedet ga vertene ledelsen via stolpen rett før pause.

Sønderjyske hadde flere muligheter til å øke ledelsen, men både Christian Jakobsen og Mikael Uhre misbrukte fine sjanser.

I stedet utlignet Andrija Pavlovic via tverrliggeren før en keepertabbe fra Sønderjyskes Lukas Fernandes gjorde at Federico Santander kunne sette inn 2-1 i tomt bur 20 minutter før slutt.

FCK leder med 12 poeng ned til Brøndby. Den danske eliteserien er inne i sluttspill.