Bonucci matchvinner da Italia forlenget Nederlands tapsrekke

Italia forlenget Nederlands tapsrekke med 2-1-seier i Fred Grims debut som midlertidig landslagssjef tirsdag.

Tidligere U21-manager og assistenttrener, Fred Grim, ledet Nederland kun dager etter at Danny Blind fikk sparken som landslagssjef i påvente av en permanent erstatter.

Se hvordan Italia slo Nederland i Sportsnyhetene øverst!

Grim så ut til å legge inn en god søknad til jobben da Nederland tok ledelsen etter et selvmål av Alessio Romagnoli etter ti minutter. 18-åringen Gianluigi Donnarumma klarte dermed ikke holde nullen i sin første landskamp fra start.

Men dessverre for Nederland utlignet Éder kun minuttet senere. Inter-leiesoldaten utnyttet en svak klarering og banket ballen fra venstre ned i det høyre hjørnet bak Jeroen Zoet i Nederland-målet.

Vondt ble til verre for Nederland da Bonucci banket inn 2–1 på en corner etter 32 minutter.

Med ingen mål i annen omgang vant Italia 2–1.

Nederland klarte dermed ikke reise seg etter 0-2-tapet mot Bulgaria i helgen som kostet Blind jobben.