Liverpool sender Mané i privatfly for å rekke Chelsea-kampen

Liverpool skal være villige til å sende Sadio Mané med et privatfly for at senegaleseren skal rekke tirsdagens toppkamp i Premier League mot Chelsea.

Sadio Mané etter at Senegal røk ut av Afrikamesterskapet.  Foto: Khaled Desouki
Sadio Mané etter at Senegal røk ut av Afrikamesterskapet.  Foto: Khaled Desouki

Mané har den siste tiden vært opptatt med Afrikamesterskapet, men ble selv syndebukk da hans Senegal røk ut i kvartfinalen mot Kamerun.

Kampen gikk til straffesparkkonkurranse og det var Mané sin bom som gjorde at Vincent Aboubakar kunne sende Kamerun videre. Liverpools juvel var fullstendig knust og oppløst i tårer etter kampen.

Nå skal Liverpools eiere i Fenway Sports Group ha ordnet et privatfly for Mané, slik at han skal returnere til Storbritannia så fort som mulig. Håpet er at kantspilleren i det minste skal være med på benken mot Chelsea på tirsdag. Det skriver britiske The Telegraph.

Kampen ser du på TV 2 Sport og Sumo tirsdag kveld fra kl. 20.

Også den britiske journalisten Dominic King skriver det samme og legger til at Mané sannsynligvis starter på benken tirsdag.

Liverpool-laget har slitt stort etter at Mané dro til Afrikamesterskapet for å representere Senegal. Jürgen Klopp sitt mannskap har tatt kun én seier i Manés fravær, og røket ut av både ligacupen og FA-cupen.

(©NTB)