Barcelona lagde målfest i cupen

Barcelona er klare for semifinale etter en knusende seier over Real Sociedad.

Luis Suárez kunne juble for scoring da Barcelona tok seg til semifinale i Copa del Rey. Foto: Juan Medina

Barcelona laget målfest da laget tok seg til semifinale i den spanske cupen. Real Sociedad ble slått 5-2 på Camp Nou. Lionel Messi var involvert i samtlige mål.

Laget hadde 1-0-ledelse å gå på fra første kamp i San Sebastian, men trener Luis Enrique tok ingen sjanser og startet med supertrioen Messi, Neymar og Luis Suárez.

Det var imidlertid stjerneskuddet Denis Suárez som startet moroa. I en ellers sjansefattig første omgang gjorde han 1-0 i det 17. minutt etter et flott angrep.

En annen Suárez, Luis, var nest sist på ballen med en smart utsidepasning, etter at både Neymar og Messi hadde vært involvert.

Gjestenes Xabi Prieto var meget misfornøyd, for han mente at han burde hatt frispark da Samuel Umtiti erobret ballen fra ham.

Denis Suárez scoret sitt første Barcelona-mål sist helg og bidro med to til torsdag.

Det var til dels dårlig stemning mellom lagene, noe som bidro til fire gule kort i rask rekkefølge mot slutten av omgangen.

I annen omgang var det målene som kom i klynger. Messi gjorde 2-0 på straffespark etter at Inigo Martinez felte Neymar. Junanmi reduserte, men Luis Suárez svarte med 3-1 minuttet senere, framspilt av Messi.

Willian José reduserte igjen med et hodestøt, før Arda Turan og Denis Suárez fullførte verket for Barcelona. Messi bidro i forspillet begge ganger.

Barcelona er i semifinale i cupen for sjuende år på rad, og for 10. gang på de siste 11 sesongene. Storklubben har vært i finale seks av de åtte siste årene og vunnet fire av dem.

Øvrige lag i fredagens trekning er Atlético Madrid, Alavés og Celta. Sistnevnte slo ut Real Madrid onsdag.