Frustrasjon for Zucca

Mats Zuccarello og New York Rangers rotet bort seieren.

STOPPET: Mats Zuccarello og New York Rangers fikk ikke pucken forbi Steve Mason i Philadelphia Flyers-målet. Foto: Frank Franklin Ii

New York Rangers sløste mye i jakten på sin fjerde strake seier. Det straffet seg for Mats Zuccarello og co. i 0-2-tapet hjemme mot Philadelphia Flyers.

De to første periodene forløp uten scoringer på Madison Square Garden i New York. Ranges pepret Flyers' målvakt Steve Mason med avslutninger, men pucken ville ikke i mål.

I stedet slo gjestene til da de var i overtall i tredje periode. Wayne Simmonds ga Philadelphia Flyers 1-0 etter 46.09. Litt over tre minutter senere doblet Jakub Vorácek ledelsen.

Slo i stykker kølla

Rangers' sjansesløseri og påfølgende baklengsmål skapte et høyt frustrasjonsnivå hos vertene. Da Flyers scoret kampens første mål, slo J.T. Miller hockeykølla i stykker mot en målstang, skriver New York Daily News.

- Vi hadde mange muligheter, og vi var gode fem mot fem. Dette er en type kamp du føler at du hadde fortjent å få noe fra, men noen ganger får du slike opplevelser gjennom en sesong, sa Rangers-trener Alain Vigneault ifølge nhl.com.

Mats Zuccarello fikk over 21 minutter på isen. Han hadde tre skudd på mål og fikk 0 i pluss-/minusstatistikken. Nordmannen påførte seg en to minutters utvisning i tredje periode.

Skuddvillig

New York Rangers hadde totalt 34 skudd på mål, men Mason sto stått og reddet samtlige. Hele 16 av dem kom i første periode.

- Det er ikke enkelt å komme til Madison Square Garden og ta med seg alle poengene. Det var viktig at vi holdt unna i starten. Laget fikk noe å respondere på, sa Mason.

Flyers har vunnet to NHL-kamper på rad for første gang på over en måned.

Rangers neste kamp er hjemme mot Columbus Blue Jackets tirsdag.