Mikkel Hansen så rødt i knepen Danmark-seier

Danskenes bakspillerstjerne likte ikke behandlingen han fikk av Bahrains spillere.

De danske håndballherrene imponerte ingen i 30-26-seieren over Bahrain i håndball-VM onsdag.

Seieren var av det særdeles oppskriftsmessige slaget, og det danske laget tente på ingen måte på alle sylinderne i kampen.

Storstjernen Mikkel Hansen virket frustrert og pådro seg rødt kort i andre omgang. Også Lasse Andersson måtte forlate kampen med noe som lignet en kneskade. Det ble med andre ord ingen minneverdig aften for de røde og hvite.

– To mann hang på meg, og jeg prøvde å komme fri. Jeg vet ikke om det var en liten overreaksjon, men de fløy unna og spilte litt på det. Jeg skulle kanskje vært litt klokere i forhold til det, sa Hansen om sitt røde kort etter kampen.

– Men jeg vil si at det er vilt å gi rødt kort for det der. Da skal det i så fall deles ut mange røde kort i løpet av en kamp, tilføyde han.

Bahrain er ingen stor håndballnasjon og ble tidligere i VM slått med hele 17 mål av Sverige. Den slags seierssifre var aldri danskene i nærheten av.

Danmark har slitt mot Bahrain før. I fjorårets OL-kvalifisering ble også møtet med laget fra Midtøsten unødvendig tett.

Onsdag valgte landslagssjef Gudmundur Gudmundsson periodevis å bytte tre spillere fra angrep til forsvar. Det bidro til at kampen hadde preg av å være en smule rotete.

Bahrain reduserte på et tidspunkt til 23-24 og øynet da en sensasjon, men danskene holdt hodet kaldt og halte i land seieren.