Zucca-assist i snuoperasjon

Det så mørkt ut etter første periode, men så våknet New York Rangers.

New York Rangers' Derek Stepan (21), Ryan McDonagh (27) og Mats Zuccarello jubler for scoring i nattens kamp mot Ottawa Senators. (AP Photo/Julie Jacobson) Foto: Julie Jacobson

Etter første periode ledet Ottawa Senators 3-1 etter scoringer av Mark Borowiecki, Zack Smith og Codi Ceci for Senators og Nick Holden for Rangers.

I andre periode innhentet imidlertid Derek Stepan ledelsen ved å sette inn to mål for Rangers, det siste med målgivende pasning av Zuccarello.

Til slutt avgjorde Nick Holden kampen seks minutter ut i tredje periode med sin andre scoring for kvelden.

Zuccarello var på isen i 20 minutter og 36 sekunder og prøvde seg på to skudd mot mål. Han markerte seg for øvrig med litt knuffing mot Chris Neil i andre periode.

Seieren gjør at Rangers nå ligger på en tredjeplass i sin avdeling.

Ny nedtur for Avalanche og Martinsen
Colorado Avalanche tok ledelsen, men fikk nok en nedtur i 3-6-tapet hjemme mot Calgary Flames i NHL. Andreas Martinsens lag står med hele ni hjemmetap på rad.

Martinsen var på isen i åtte minutter. Avalanche-spilleren noterte ett skudd på mål.

Hjemmelaget gikk opp i føringen da Gabriel Landeskog la på til 1-0 etter litt over 18 minutter, men i midtperioden slo Flames hardt tilbake med tre strake scoringer.

Gjestene ledet 4-2 før tredje periode etter scoringer fra Mikael Backlund (2), Sam Bennett og Johnny Gaudreau. Jarome Iginla gjorde Avalanches redusering.

Gaudreau og Kris Versteeg sto bak Calgary Flames to siste mål i løpet av kampens ti siste minutter. Landeskog gjorde sin annen scoring for kvelden da svensken reduserte til 3-5, men vertene var sjanseløse i egen hall.

Martinsen og co. har tapt ni hjemmekamper på rad siden Avalanche slo Los Angeles Kings i midten av november.