Potetsalat
To gode varianter til sommermaten
Potetsalat med oljedressing:
Skrell potetene og kok dem møre i saltet vann.
Rens sukkererter og forvell dem.(Legg i kokende vann kok opp på nytt og ha
raskt over i iskaldt vann. Sukkerertene skal fremdeles være sprø.)
Bland sammen olivenolje, sitronsaft, finhakket hvitløk, salt, pepper og evt.
kapers.
Del de kokte varme potetene i skiver eller terninger, strimle opp sukkererter
og skjær vårløk og reddiker i biter.
Bland grønnsakene sammen og hell dressingen over.
Server potetsalaten lun til grillet kjøtt, pølser eller fisk.
Kremet potetsalat med epler og vårløk:
Del poteter og epler i treninger og vårløk i tynne skiver. Bland alle
ingrediensene til dressingen , smak til.
Vend inn poteter, epler og vårløk og dryss over gressløk.
Artikkelen er oppdatert