Zuccarello og Rangers holdt lekestue i natt

Nordmannen hadde sørget for assist på 1-0-scoringen i storseieren mot New Jersey Devils natt til mandag.

FEIRER SCORING: Mats Zuccarello feirer 1-0-scoringen sammen med lagkameratene Chris Kreider og Derek Stepan. Foto: AP Photo

Det tok litt tid før New York Rangers fikk hull på byllen i hjemmekampen mot Devils i natt.Med drøyt tre minutter igjen av første periode, kriget Mats Zuccarello til seg pucken bak målet til motstanderen. Han snurret rundt med to devils-forsvarere før han fant en umarkert Chris Kreider foran mål. Han ga Rangers ledelse 1-0.Hjemmelaget ga seg ikke før det sto 5-0 på måltavla etter scoringer av J.T. Miller, Brady Skjei, Brandon Pirri og Jimmy Vesey. Zuccarello hadde «kun» målpoeng