Norwegian-fly tvunget til å lande etter slåsskamp

Da det brøt ut slagsmål mellom flere passasjerer, avbrøt pilotene reisen og satte flyet ned.

SLAGSMÅL: Et Norwegian-fly ble lørdag tvunget til å lande i Frankrike etter at det brøt ut slagsmål ombord. Arkivfoto: Scanpix 
SLAGSMÅL: Et Norwegian-fly ble lørdag tvunget til å lande i Frankrike etter at det brøt ut slagsmål ombord. Arkivfoto: Scanpix 

Et Norwegian-fly på vei fra Stockholm til Marokko ble tvunget til å lande i Frankrike etter at to passasjerer begynte å slåss ombord i flyet.

– To menn røk i tottene på hverandre og flere forsøkte å gripe inn. Det var en uhyggelig stemning ombord og nesten full slåsskamp. Flypersonellet håndterte situasjonen meget profesjonelt. De plasserte en av mennene i en annen del av flyet og så tok piloten beslutningen om å lande i Bordeaux, sier en av passasjerene til Expressen.

Til sammen måtte fire passasjerer forlate flyet, som var på vei til Agadir i Marokko, med fransk politi, men etter hvert kom to av dem tilbake, forteller passasjeren.

En pressetalskvinne i Norwegian bekrefter hendelsen.

– Sikkerheten kommer alltid først, og i dette tilfellet var kapteinen tvunget til å utføre en mellomlanding. Passasjerene det gjelder har blitt tatt hånd om av politiet og flyet kommer til å fortsette mot Agadir, opplyser hun. (©NTB)