Zucca med assist i Rangers-seier

New York Rangers fikk inn en scoring helt på tampen av oppgjøret mot Winnipeg Jets, og kunne dermed reise videre med en 2-1-seier i bagasjen.

Mats Zuccarello var på isen i 17 minutter og 40 sekunder under kampen, og bidro med en assist i kampens første mål av Chris Kreider etter 8 minutter.

Jets utlignet til 1-1 i midten av andre periode ved Mark Scheifele, en stilling som sto seg nesten helt til kampens siste spilleminutt.

18 minutter og 51 sekunder ut i tredje periode satte Kevin Hayes inn det avgjørende målet for gjestene og kampen endte 2-1 til Rangers.

New York-laget har nå 18 seire på 28 kamper i denne sesongen.

Avalanche-seier
NHLs andre nordmann, Andreas Martinsen, var på isen i 7 minutter og 19 sekunder for Avalanche da de vant 4-2 på bortebane mot Boston Bruins.

Matt Duchene og Nathan MacKinnon sikret bortelaget en 2-0-ledelse etter første periode.

I andre periode scoret John Mitchell og Carl Söderberg for gjestene fra Colorado, mens David Pastrnák sto for begge de to målene til Boston, som også kom i andre periode.