Kvinne siktet for å ha knivstukket mann i Sandefjord

Kvinnen som selv ble skadd i en knivepisode i Sandefjord tirsdag, er nå siktet for å ha knivstukket en mann.

BLE HENTET AV SEA KING: De skadde ble fraktet til sykehus med alvorlige skader etter knivstikkingen. Foto: Geir Eriksen/gfoto.no
BLE HENTET AV SEA KING: De skadde ble fraktet til sykehus med alvorlige skader etter knivstikkingen. Foto: Geir Eriksen/gfoto.no

Kvinnen er siktet for grov kroppsskade, opplyser politiet til Sandefjords Blad.

Både den 19 år gamle kvinnen og mannen i 20-årene ble alvorlig skadd i episoden.

Like etter hendelsen ble det opplyst at kvinnen var kritisk skadd. Hun ble fløyet til Ullevål sykehus i Oslo. Mannen ble brakt til Sykehuset Vestfold i Tønsberg med alvorlige skader. Begge er nå utenfor livsfare.

Fant flere kniver på åstedet

Det var en nabo som varslet politiet om knivstikkingen tirsdag ettermiddag. Politiet fant de to liggende utenfor og inne i en bolig på Framnes i Sandefjord.

Det ble funnet flere kniver på åstedet.

Det er en relasjon mellom de to skadde, men politiet ønsket ikke utdype dette ytterligere overfor media på tirsdag. Politiet hadde vært i kontakt med de skadde på et tidligere tidspunkt, men årsaken til dette ønsket de heller ikke å kommentere overfor media.

Den skadde mannen ble avhørt av politiet onsdag. Politiet håper å få avhørt kvinnen torsdag eller fredag hvis tilstanden hennes tillater det.

(©NTB/TV 2)