Rangers tapte «Battle of New York»

Mats Zuccarello og New York Rangers klarte ikke å hamle opp med erkerival New York Islanders. Byderbyet, som kalles «Battle of New York» , endte 4-2 til Islanders.

Se TV 2s Zuccarello-dokumentar i videovinduet øverst på siden!

Zuccarello hadde fem skudd på mål i løpet av kampen, men klarte ikke å sette pucken i nettet. Han var heller ikke delaktig med målgivende pasninger i løpet av de 23 minuttene han var på isen.

Islanders bygget seg et godt grunnlag allerede i første periode og gikk til pause med 2-0 seier etter scoringer av Scott Mayfield og Jason Chimera.

Kun 56 sekunder ut i andre periode reduserte Jimmy Vesey for Rangers, men knappe halvannet minutt senere økte Andrew Ladd til 3-1-ledelse for Islanders. Marc Staal sørget senere for en ny Rangers-scoring, slik at det fortsatt var liv i kampen med stillingen 3-2 da lagene gikk til pause.

I siste periode avgjorde John Tavares med scoring for Islanders etter 11 minutter og 13 sekunder.

Rangers står nå med 17 seire og 9 tap så langt i sesongen. (©NTB)