Ødegaard med scoring for Real Madrid Castilla

Martin Ødegaard (17) scoret Real Madrid Castillas eneste mål i 1-2-tapet mot San Sebastián Reyes i Segunda División B i Spania søndag.

Beograd, Serbia 20161111.
Fotball U21 EM-kvalifisering, Serbia - Norge.
Norges Martin Ødegaard (t.v.) i duell med hjemmelagets Nemanja Maksimovic (t.h.) i første omgang av kampen.
Beograd, Serbia 20161111. Fotball U21 EM-kvalifisering, Serbia - Norge. Norges Martin Ødegaard (t.v.) i duell med hjemmelagets Nemanja Maksimovic (t.h.) i første omgang av kampen. Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpix Foto: Djorovic, Aleksandar

Nordmannen var frisk i andre omgang og noterte seg for scoring da han utlignet til 1-1 etter 53 minutter. Scoringen kom da den norske landslagsspilleren skjøt et lavt frispark som gikk via en Reyes-spiller og i mål.

Hjemmelaget tok imidlertid tilbake ledelsen kun minuttet etter. Ruben Negredo stanget inn 2-1.

Ødegaard var nære å utligne nok en gang før timen var spilt, men denne gangen gikk skuddet så vidt utenfor.

17-åringen viste seg fram med flere fine driblinger og touch før han ble byttet ut til fordel for Enzo Zidane etter 74 minutter.

– Banens beste går til Martin Ødegaard. Scoret et fint mål og ble takk av banen akkurat i det han virkelig spilte seg inn i kampen, skriver CastillaStats, som følger Ødegaard og co tett, på Twitter.

Castilla klarte ikke score flere mål uten Ødegaard på banen. Dermed endte det med 1-2-tap. Reals reservelag faller dermed til en 8. plass på tabellen i Segunda División B gruppe 2 med 23 poeng på 16 kamper. Albacete leder an med 33 poeng. (©NTB)