Russisk smell for Bayern

Bayern München tapte meget overraskende 2-3 for russiske Rostov i Mesterligaen i fotball onsdag.

Dermed klarte ikke det tyske storlaget å legge press på Atlético Madrid i kampen om tabelltoppen i gruppe D.

Det er første gang siden 09/10-sesongen at Bayern har tapt to gruppespillskamper i Mesterligaen.

Den spanske hovedstadsklubben vil sikre gruppeseieren om det blir minst ett poeng mot PSV Eindhoven senere onsdag.

Bayern-trener Carlo Ancelotti mønstret et slagkraftig lag i Russland, men havnet likevel i problemer. Det begynte bra med brasilianske Douglas Costas ledermål etter 35 minutters spill, men minuttet før pause kom hjemmelagets Sardar Azmoun alene med keeper og var iskald i avslutningen som fulgte.

De fleste regnet med at gjestene fra Tyskland ville koble grepet etter hvilen, men slik gikk det ikke. Bare fem minutter var spilt da Rostov fikk straffespark etter at Bayern-stopper Jérôme Boateng hadde stoppet hjemmelagets Christian Noboa med ulovlige midler.

Straffesparket satte Dmitrij Poloz sikkert i mål.

Bayern brukte imidlertid bare to minutter på å svare. Franske Franck Ribéry fant venstreback Juan Bernat med en nydelig gjennombruddspasning, og spanjolen kvitterte med å banke ballen opp i nettaket. Etter 67 minutter scoret Christian Noboa seiersmålet for den russiske Mesterligadebutanten.

Rostov, som kalles Russlands Leicester, har nå fire poeng og ligger på tredjeplass i gruppe D.