Imponerende snuoperasjon av Zuccarello og Rangers

Snudde 0-2 til 5-2 natt til tirsdag.

New York Rangers leder NHL avdeling med fire poeng etter seieren over Pittsburgh Penguins. Foto: Matt Kincaid

Mats Zuccarello og Rangers lå under 0-2 etter første periode i kampen mot rivalen Pittsburgh Penguins, men hentet seg inn og vant 5-2.

Jake Guentzel scoret to ganger for Penguins i første periode, men i andre periode slo Rangers tilbake med tre scoringer og var dermed i ledelsen før avslutningen av kampen. Rick Nash, Michael Grabner og J.T. Miller sto for målene.

Scoringer av Kevin Hayes og Derek Stepan i tredje periode fastsatte sluttresultatet til 5-3.

Mats Zuccarello var på isen i vel 17 minutt, men var ikke involvert i noen av målene.

Før kampen lå Penguins to poeng bak Rangers i NHL avdeling øst. Nå leder Rangers med fire poeng.

Andreas Martinsens Colorado Avalanche vant 3-2 etter spilleforlengelse mot Columbus Blue Jackets.