Coutinho med drømmescoring da Neymar nådde 50-merket og senket Argentina

Neymar scoret sitt landskampmål nummer 50 og bidro til å sikre Brasil 3-0-seieren i VM-kvalikkampen mot erkerivalen Argentina.

Se scoringene fra kampen i Sportsnyhetene i videovinduet øverst på siden!

Barcelona-superstjernen står dermed med en statistikk på 50 mål på 74 kamper for Brasil.

Philippe Coutinho og Paulinho scoret også og ga brasilianerne en etterlengtet triumf på Estadio Mineiro, åstedet for den brutale 7-1 ydmykelsen mot Tyskland under VM på hjemmebane i 2014.

Torsdagens seier er den femte på rad under ledelse av Brasils nye trener, Tite. Etter kampen står Brasil med 24 poeng på 11 kamper og leder den ti lag store kvalikgruppen.

Argentina har kun 16 poeng og kan ikke føle seg sikker på VM-spill i Russland om to år. Laget ligger på sjetteplass i gruppen og har på de siste fire kampene bare plukket to poeng.

Brasil ledet 2-0 til pause etter to strålende scoringer Coutinho og Neymar. Etter 59 minutter satte Paulinho inn ett mål til og stillingen endte på 3-0. Neymar – fortsatt ikke eldre enn 24 år – nærmer seg nå Romario, som har 55 landskampmål. Rekorden til Pele, med 77 mål på 91 kamper er også innenfor rekkevidde.