Rangers vant igjen

New York Rangers fortsetter seiersrekken. Torsdag vant de 5-3 mot Edmonton Oilers.

Mats Zuccarello (i blått) og hans New York Ranges forlenget seiersrekken til tre natt til fredag, med seier over Edmonton Oilers. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP Foto: Bruce Bennett

Da Rangers møtte Oilers i Madison Square Garden torsdag viste det seg å bli en meget spennende kamp.

Først ute denne gangen var Oilers, som scoret 6,5 minutter inn i første periode etterfulgt av Kevin Hayes som utlignet kun ett minutt senere. Denne trenden fortsatte gjennom store deler av kampen.

Ti minutter inne i andre periode scoret Oilers, men Michael Grabner var like bak og utlignet til 2-2. I tredje periode prøvde Oilers igjen å dra fra, men Jesper Fast svarte med én gang og sørget for stillingen 3-3 ni minutter inne i samme periode.

18 minutter inne i tredje og siste periode sørget Rick Nash og J.T Miller for to mål rett etter hverandre og ga Rangers nok en seier. 5-3 endte det for Rangers over Oilers.

Mats Zuccarello var på banen i 21,5 minutter, men markerte seg ikke med scoring eller målgivende pasning.

Rangers har med nattens seier tre seire på rad og seks seire på de ssite sju kampene. (NTB/TV 2)