matkontrollen tester:

Én av potetskrellerne er helt overlegen

Det er store forskjeller på potetskrellere. Én er desidert best, mens en annen førte til at tre av seks testpersoner skadet seg.

MÅ LIGGE GODT I HÅNDEN: Kokkene ved restauranten Vaaghals, Christer Rødseth og Eirik Strøm Lillebø, ser etter en skreller som ligger godt i hånden, er skarp og ikke tar mye av skallet. Foto: Renold T. Christopher/Matkontrollen
MÅ LIGGE GODT I HÅNDEN: Kokkene ved restauranten Vaaghals, Christer Rødseth og Eirik Strøm Lillebø, ser etter en skreller som ligger godt i hånden, er skarp og ikke tar mye av skallet. Foto: Renold T. Christopher/Matkontrollen

Mange irriterer seg over udugelige potetskrellere som ligger i kjøkkenskuffen. I denne testen har Matkontrollen undersøkt den mest solgte potetskrelleren fra de kjente kjøkkenbutikkene, og en fra Rema 1000.To testgrupper har skrelt flere kilo poteter og gulrøtter. Den ene gruppen av testpersoner består av fire eldre frivillige på Grünerløkka seniorsenter i Oslo. Også kokkene ved restauranten Vaaghals har vurdert hvilken skreller som er best.- Det er ikke store forskjeller på uts