Avslørt! Egon og Peppes serverer fabrikkmat
MATKONTROLLEN (TV 2): Norges største familierestauranter markedsfører at maten lages av «beste» råvarer. Matkontrollen avslører at de serverer fabrikkmat.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
«Vi benytter de beste råvarene fra norske leverandører», skriver Egon. «Vi er stolte av å kunne tilby de beste kvalitetsingredienser», hevder Peppes Pizza. Big Horn Steak House presiserer at de bruker «førsteklasses norske råvarer».Til sammen er de overnevnte kjederestaurantene en milliardindustri. I fjor omsatte Egon for 1,3 milliarder kroner.Matkontrollen har gjentatte ganger spurt restaurantene om å få komme inn på kjøkkenet deres. Til tross for at de serverer millioner av må
Logg inn for å lese denne artikkelen
Om du ikke har en TV 2-konto fra før kan du lage en, helt uten kostnad!
Artikkelen er oppdatert