Klare for cupfinale etter Herlovsen-show

Klare for finale etter 6-2 seier på bortebane.

TIL FINALE. Isabell Herlovsen spilte en solid kamp og LSK Kvinner er klare for finale. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: Grøtt, Vegard Wivestad

Isabell Herlovsen scoret tre ganger etter pause mot sin tidligere klubb.

LSK Kvinner gikk søndag til cupfinale etter 6-2-seier borte over Kolbotn. I finalen venter Røa.

Etter at Anja Sønstevold og Lene Mykjåland sørget for 2-0-ledelse til pause, skapte superveteran Solveig Gulbrandsen spenning i kampen med sin 1-2-scoring etter 46 minutter.

Etter 61 minutter kom 3-1-scoring etter et selvmål av Ina Gausdal og da våknet LSKs superspiss for alvor.

Etter 63 minutter fikk Herlovsen en enkel jobb med å sette inn en retur til 4-1 og kun seks minutter senere var hun frempå igjen. Kolbotn-keeper Siiri Välimaa bommet stygt på en pasning og serverte Herlovsen som takket for gaven ved å trille ballen enkelt i mål.

Gulbrandsen scoret sitt andre for dagen da hun reduserte til 2-5 etter 79 minutter, men Herlovsen var ikke ferdig.

Etter 83 minutter ble hun spilt gjennom av Sherida Spitse og var som vanlig kald da hun satte inn 6-2. (©NTB)