Gunn-Rita Dahle Flesjå endte på tiendeplass

Terrengsyklisten klarte ikke å hamle opp med de yngre konkurrentene. – Det var smertefullt, sier 43-åringen.

NÅDDE IKKE FREM: Gunn-Rita Dahle Flesjå lå lenge bra med, men måtte til slutt slippe teten. FOTO: REUTERS/Paul Hann. Foto: Paul Hanna

Det ble ingen medalje på Gunn-Rita Dahle Flesjå (43), i terrengsyklistens femte OL.Det så lovende ut i starten av løpet, men etter hvert falt veteranen av i jakten på medalje.Hun endte til slutt på en tiendeplass, tre minutter og 19 sekunder bak vinneren.- Jeg hadde ikke mer. Jeg kjørte et smart løp, tror jeg. Jeg hadde ikke det ekstra giret i bakkene, og det kjente jeg, sier syklisten til TV 2 etter målgang.- Det var ikke et superløp, men jeg er fornøyd, og har gj