Mann alvorlig skadd etter overfall i Oslo

To menn er skadd, én av dem alvorlig, etter å ha blitt overfalt av minst fem personer ved Senter Syd i Oslo onsdag kveld.

ETTERFORSKER: Politiet gjør undersøkelser og snakker med vitner på åstedet. (Foto: Tipser.no/Daniel D. Laabak) 
ETTERFORSKER: Politiet gjør undersøkelser og snakker med vitner på åstedet. (Foto: Tipser.no/Daniel D. Laabak) 

Politiet fikk melding om det som skulle være et masseslagsmål ved Senter Syd på Mortensrud sør i Oslo klokken 21.46 og rykket ut.

Da de kom fram, fant patruljen to skadde menn i 30-årene på stedet. Begge er kjørt til Ullevål sykehus. Den ene har alvorlige skader, opplyser Oslo politidistrikt til TV 2.

Ifølge vitner på stedet var det minst fem gjerningsmann som gikk til angrep på de to mennene. Det skal ha blitt brukt slag- og stikkvåpen i voldsepisoden. Bilder fra åstedet viser at det ligger en blodig jakke på asfalten.

Begge de skadde er kjenninger av politiet fra tidligere. Foreløpig er ingen pågrepet.

BLODIG JAKKE: Denne ligger på åstedet. (Foto: Tipser.no/Daniel D. Laabak) 
BLODIG JAKKE: Denne ligger på åstedet. (Foto: Tipser.no/Daniel D. Laabak)  Foto: TIPSER.NO / Daniel D.Laabak

– Vi har brukt hundepatruljer og politihelikopteret i søket. Nå har vi gått over i etterforskningsfasen. Vi undersøker åstedet og snakker med vitner, sier operasjonsleder Cathrine Sylju i Oslo politidistrikt til TV 2.

Politiet vet ikke hva som var foranledningen til episoden, men de tror ikke det dreier seg om blind vold.

De vet heller ikke om gjerningsmennene flyktet til fots eller med bil. Det står en bil parkert på stedet som ble ramponert under slagsmålet. Politiet undersøker nå hvem som eier kjøretøyet.