Leteaksjon etter mann (45)

31 personer deltar i letingen etter Harald André Skåre som sist ble sett i Florø natt til søndag.

Leteaksjonen fortsetter tirsdag morgen, opplyser politiet til TV 2.

I samråd med familien gikk politiet mandag ettermiddag ut med navn og bilde av den savnede.

Harald André Skåre (45) er 188 cm høy, slank og med rak holdning. Han er skallet og har flippskjegg på haken og litt bart. Han var iført dongerijakke med hvit pelskrage, blå jeans og brune Timberland-sko. Han hadde også trolig på seg en svart lue og et svart skjerf.

SAVNET: Harald André Skåre (45) fra Florø er meldt savnet. Foto: Politiet
SAVNET: Harald André Skåre (45) fra Florø er meldt savnet. Foto: Politiet

Sist sett natt til søndag

Det var familien som meldte ham savnet søndag kveld klokken 20.30. Han ble sist sett mellom ett og halv to natt til søndag på et utested i Florø.

Politiet ønsker kontakt med alle som var i Florø sentrum og området Tua- Kleiva-Stirevatnet-Lisjevatnet natt til søndag mellom klokken ett og åtte. De ønsker også kontakt med personer som har opplysninger om den savnede.

Stor leteaksjon

To hundeekvipasjer fra Norske Redningshunder og mannskaper fra Røde Kors og Sivilforsvaret deltar i den store leteaksjonen.

– I alt 31 personer deltar i søket. Vi jobber også med etterretning, vi går ut bredt. Vi ønsker å få rede på om noen har sett ham og når, sier Næs.

Søket er konsentrert rundt Storevatnet nært Florø sentrum. Også to dykkere fra brannvesenet har deltatt i søket.

– Vi har funnet noen gjenstander som kan ha tilhørt mannen i området rundt vannet, sa operasjonsleder Olaug Holme til TV 2 natt til søndag.

Mer innhold fra TV 2