Irritert Zuccarello anklaget kompisen for filming etter nytt tap

New York Rangers-stjernen mente Penguins-spiller Carl Hagelin overdrev etter takling.

TAP: Mats Zuccarello og hans New York Rangers ligger under 1-2 i kamper etter nattens tap. Foto: Scanpix Foto: Bruce Bennett

New York Rangers tok ledelsen mot Pittsburgh Penguins i tredje kamp i NHL-sluttspillet, men gjestene vendte til 3-1-seier. Dermed ligger Mats Zuccarellos lag under 1-2 i best av sju-serien.

Underveis i kampen var forståelig nok tenningsnivået høyt, og spesielt for Zuccarello som igjen møtte bestekameraten – og Penguins-spiller – Carl Hagelin på isen.

ANKLAGET: Carl Hagelin lo av Mats Zuccarellos påstander om filming.  Foto: Gene J. Puskar

Duoen spilte sammen i Rangers frem til forrige sesong, men stemningen var ikke bare god underveis i kampen. På stillingen 1-0 til Penguins ble Rangers-spiller Marc Staal utvist for å ha taklet Hagelin, men Zuccarello synes åpenbart kompisen overdrev da han falt til isen.

En tydelig irritert Zuccarello gikk rett bort til Hagelin og sendte i vei noen gloser av den saftige sorten.

– Jeg hørte ikke hva han sa. Men jeg filmet ikke. Staal taklet meg ordentlig med armen. Det var en soleklar utvisning, sier en smilende Hagelin til Aftonbladet.

Zuccarello hadde imidlertid en annen versjon.

– Jo, han filmet. Men jeg vil ikke si hva jeg sa, eller fokusere mer på det som skjedde der, sier han.

Rangers gikk til hjemmekampen med offensiv innstilling etter å ha utlignet til 1-1 med seier i andre kamp i Pittsburgh. Og etter en målløs førsteperiode, løsnet det for vertene tidlig i den andre. Rick Nash scoret på pasning fra Kevin Klein og sendte Rangers-fansen i ekstase.

På tampen av midtperioden kom Rangers i trøbbel i undertall. Penguins-kaptein Sidney Crosby scoret og sørget dermed for at lagene var like langt før den avgjørende perioden.

Der tok det drøyt fire minutter før Matt Cullen sendte Penguins i føringen. Seieren ble trygget av Kris Letang i åpent mål like før slutt.

Zuccarello tok ingen målpoeng i tirsdagens kamp. Han spilte 19.22 minutter, mest av Rangers' offensive spillere.