Oilers til semifinale

Stavanger Oilers slo Manglerud Star 4-1 og avanserte dermed til semifinale.

KLARE FOR SEMI: Stavanger Oilers er klare for semifinalene i årets sluttspill i Get-ligaen. Her fra seieren mot Vålerenga tidligere denne måneden. Fra venstre: Phillippe Cornet, Tommy Kristiansen og Johannes Johannessen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Foto: Bendiksby, Terje

Stavanger-klubben vant de fire første kvartfinalekampene mot Manglerud Star.Tommy Kristiansen sendte Oilers i føringen i første periode. Hjemmepublikummet trodde Manglerud Star reduserte midtveis i midtperioden, men scoringen ble annullert.Kort tid etter annulleringen doblet Phillipe Cornet ledelsen for bortelaget. Magnus Hoff sørget for noen spennende minutter med sin 1-2-redusering i tredje periode, men kort tid senere sørget Henrik Medhus for 3-1 til Oilers.I sluttminu