Scoring og to assists for Zuccarello

Mats Zuccarello tegnet seg for én scoring og to assists da Rangers slo Buffalo Sabres borte tirsdag.

Se scoringene og assistene aller først i Sportsnyhetene øverst.

Laget fra New York vant 4-2 da de reiste helt til motsatt ende av delstaten for tirsdagens oppgjør.

Det var gjestene som åpnet ballet sju og et halvt minutt ut i første periode.

I overtallsspill sendte Mats Zuccarello pucken fram til Derrick Brassard som gikk alene mot mål og satte pucken inn i Sabres-buret.

I andre periode sørget Zuccarello selv for avslutningen etter et fint samspill med Derek Stepan og la på til 2-0 etter snaut fem minutter. Halvannet minutt senere økte Jesper Fast til 3-0

Zucca var nesten litt overrasket over fremspillet til Brassard, og sørger i samme slengen for å skryte av kanadieren.

– Han var altfor åpen. Det var for godt til å være sant akkurat der, så jeg begynte å nøle litt. Brassard spilte bra. Jeg sendte bare pucken dit, og så gjør han det. Det var et bra mål av ham, sa nordmannen til NHL.com etter kampen.

Sitt eget mål beskriver Oslo-gutten som litt tilfeldig.

– Det var et panisk skudd. Jeg tok det og det gikk inn. Jeg tar den, sa Zuccarello Aasen til samme nettsted.

Klokken var så vidt passert halvspilt match da Sam Reinhardt reduserte for vertskapet i Buffalo. 16 minutter ut i andre periode reduserte Johan Larsson igjen, og lagene gikk til den andre hvilen på stillingen 3-2 til Rangers.

Den stillingen holdt nesten helt ut kampen, men da det sto igjen nøyaktig ett minutt, var det igjen Rangers' tur. Etter en pasning fra Zuccarello fastsatte J.T. Miller sluttresultatet til 4-2.

Zuccarello Aasens ene scoring og to assist, fører nordmannen opp på 51 målpoeng denne sesongen. New York Rangers ligger per dags dato på andre plass i Eastern Conferance.