Målløs Zuccarello i borteseier for Rangers

New York Rangers sikret seg en 3-2-seier over Washington Capitals på bortebane fredag.

REDDET: Mats Zuccarellos skudd blir her reddet av Washington Capitals' Braden Holtby. Rangers og Zuccarello vant kampen 3-2. FOTO: GEOFF BURKE/USA TODAY SPORTS Foto: Geoff Burke

Gjestene fra New York tok kontroll fra start, da Jesper Fast scoret etter snaut seks minutter. Nesten elleve minutter senere la Keith Yandle på til 2-0, og det var resulatet da perioden var over.

Vertskapet i den amerikanske hovedstaden kom betydelig sterkere tilbake i andre periode. Riktgnok var det målløst i over ti minutter, men så reduserte Jay Beagle for Capitals. Med mindre enn ett minutt igjen på klokken, sørget T.J. Oshie for utligning i overtallsspill.

Dermed var lagene på sett og vis tilbake til utgangspunktet da de tok fatt på den siste perioden. Derek Stepan trengte bare 17 sekunder på å sette inn 3-2 for Rangers, og det resultatet holdt helt ut.

Mats Zuccarello noterte seg verken for scoring eller assist i fredagens kamp, men i løpet av 19.18 minutter på isen fikk han godskrevet ett skudd på mål, selv om det altså ikke ga uttelling. (NTB)