Masseslagsmål etter hevntakling

– Det er vanskelig å se på.

Se slåsskampen i Sportsnyhetene øverst.

St. Louis Blues vant 5-2 mot New Jersey Devils i nattens NHL-kamp, men det var ikke resultatet som var snakkisen i etterkant.

At det slåsses er ikke uvanlig i verdens største ishockeyliga, men akkurat i denne kampen var det i overkant.

Devils' Bobby Farnham startet voldsscenene etter at han hevnet seg etter å ha blitt sendt i isen av Blues' Dimitrij Jaskin.

Resultatet var et utbrudd av et slagsmål, der store deler av spillerne på isen ble innblandet.

Ryan Reaves (Blues) og Jordin Tootoo (Devils) havnet i nevekamp en-mot-en, uten at det ble en særlig jevn affære. Reaves var overlegen, og hockeysidene til NBC omtaler slåsskampen som «vanskelig å se på».

Martinsen og co. fikk bank

Colorado Avalanche tapte 0-4 i egen storstue mot Tampa Bay Lightning tirsdag. Andreas Martinsen fikk under ti minutter på isen.

Martinsen spilte kun 9 minutter og 47 sekunder i tirsdagens kamp. Kun én lagkamerat fikk mindre istid.

Nordmannen som nylig var inne i førsterekka, hadde ingen god kamp og endte med -1 i pluss/minus-statistikken.

Andre på rad

Tampa Bay scoret kampens første mål etter drøyt ti minutter i første periode. Ondrej Palat sendte gjestene i ledelsen.

I annen periode økte Steven Stamkos ledelsen to ganger før seks minutter var spilt. Tyler Johnson fastsatte sluttresultatet til 4-0 drøyt halvveis i tredje periode.

For Avalanche har det blitt to tap på rad. Colorado-laget kjemper en tøff kamp om en plass i sluttspillet. For øyeblikket er de med minst mulig margin ute av det gode selskap. (©NTB/TV 2 Sporten)