Zuccarello og Martinsen begynte det nye året med tap

0-3 for «Zucca» - 0-4 for Martinsen.

NORSK DUO: Verken Andreas Martinsen (venstre) eller Mats Zuccarello Aasen klarte å hjelpe sine respektive lag til seier natt til søndag. Foto: AP Photo. Montasje: TV 2.

Verken Mats Zuccarello Aasen eller Andreas Martinsen hadde særlig grunn til å være fornøyd med starten på 2016 natt til søndag.

Det ble nemlig tap for begge nordmennens lag.

Zuccarello spilte mest av Rangers' offensive spillere
New York Rangers fortsatte sin bølgende formkurve da det ble 0-3-tap borte mot Florida Panthers.

Tapet kom tre dager etter 5-2-seieren over forrige sesongs sluttspillfinalist Tampa Bay Lightning. Rangers sliter med å gjenetablere formen som gjorde laget til et av NHLs beste i sesongstarten.

Av de siste sju kampene har Mats Zuccarello og lagkameratene tapt fem og vunnet to.

Nordmannen var ikke på isen ved noen av baklengsmålene lørdag. Han spilte totalt 21.29 minutter – mest av Rangers' offensive spillere – og løsnet fire skudd på mål.

Rangers holdt stand i nesten en hel periode, men 25 sekunder før det første pausesignalet gikk, sørget Logan Shaw for 1-0 til vertene. Panthers økte ledelsen ved Vincent Trocheck og Brandon Pirri i midtperioden.

To tap på rad for Avalanche
For Martinsen og Colorado Avalanche ble det en enda tyngre kveld.

0-4 ble det til slutt hjemme i Denver mot Calgary Flames, noe som gjør at Avalanche nå har tapt de to siste kampene.

Dougie Hamilton ga gjestene ledelsen litt før halvspilt første periode, og tre scoringer i den andre, av Mikael Backlund, Josh Jooris og Matt Stajan, gjorde at Flames tok en komfortabel og sterk borteseier.