Storseier for Martinsen

Femte strake seier for Colorado Avalanche.

SEIERSREKKE: Andreas Martinsen fikk 15 minutter på isen da Colorado Avalanche forlenget seiersrekken til fem. FOTO: DOUG PENSINGER /

Andreas Martinsen spilte 15 minutter, men gikk poengløs av isen da Colorado Avalanche slo Edmonton Oilers 5-1 på hjemmebane i NHL lørdag.

Seieren var den femte strake i løpet av åtte dager for et Avalanche-lag i storform. Lørdag ledet laget komfortabelt i store deler av kampen.

1-0 kom ved Blake Comeau allerede etter 1.12 minutters spill. Tyson Barrie økte ledelsen mot slutten av perioden, mens Nick Holen økte til 3-0 midtveis i kampen.

Tidlig i tredje periode tente Andrej Sekera håpet for bortelaget med en redusering, men Jarome Iginla og Jack Skille sørget for at sifrene skulle bli enda verre for de canadiske gjestene.

Martinsen var på isen da baklengsmålet kom, men ikke ved noen av Avalanches scoringer. Han løsnet tre skudd i løpet av kampen.

Avalanches neste kamp spilles hjemme mot Toronto Maple Leafs mandag.